Thursday, February 4, 2010

Nasir Safar, si 'lelaki misteri' hari Altantuya dibunuh


Ya, bahawa manusia dalam biru Proton Saga adalah Nasir Safar. Namun polis, yang memuat pernyataan Bala, menyangkal dan mengatakan bahawa itu adalah penduduk dari kawasan itu dan tidak Nasir Safar. Bagaimana polis akan tahu ini tanpa penyiasatan lanjut dan tanpa memuat pernyataan Nasir Safar?

Koridor Kekuasaan
Raja Petra Kamarudin

Petugas Khas untuk Perdana Menteri Najib Tun Razak, Safar Nasir, telah diminta untuk mengundurkan diri untuk memanggil awal imigran India ke Malaya pengemis dan pelacur China. Tapi itu bukan lapisan gula pada kuih.: The icing pada kueh adalah bahawa Nasir Safar adalah orang sebagaimana dimaksud dalam ayat 30 dari PI Bala's Statuta Perisytiharan:

"Azilah bertanya kepada saya adakah wanita itu Aminah dan aku berkata 'Ya'. Dia kemudian berjalan pergi dan membuat beberapa panggilan pada handphone. Selepas 10 minit kenderaan lain, Proton Saga biru, dipandu oleh seorang laki-laki Melayu, berlalu dengan perlahan-lahan. Tetingkap pemandu diturunkan dan pemandu itu memandang kami. "

Anda boleh membaca teks penuh daripada Akuan Bersumpah Bala di bawah ini.

Ya, bahawa manusia dalam biru Proton Saga adalah Nasir Safar. Namun polis, yang memuat pernyataan Bala, menyangkal dan mengatakan bahawa itu adalah penduduk dari kawasan itu dan tidak Nasir Safar. Bagaimana polis akan tahu ini tanpa penyiasatan lanjut dan tanpa memuat pernyataan Nasir Safar?

Sekarang, mengapa seorang ‘Pegawai Khas’ Perdana Menteri berada di TKP? Adakah itu untuk melihat sendiri bahawa Altantuya ditangkap dan segera dinyahkan?

Jadi, yang akan dibuat Najib dua kakitangan yang terlibat dalam pembunuhan Altantuya, satunya lagi adalah ADC-nya, Musa Safri, yang tidak pernah dipanggil sebagai saksi di perbicaraan pembunuhan Altantuya.

Adakah anda ingat Norhayati Hassan, ADC Rosmah? Bukankah dia dan suaminya, Abdul Aziz Buyong, tidak juga terlibat dalam pembunuhan itu? Pegawai senior mereka dalam tentera menegaskan bahawa beliau telah melatih suami dan isteri ini tentang bagaimana menangani C4. Adakah itu suatu kebetulan, bukti, atau mungkin hanya sebuah pembohongan RPK dan Malaysia Today?

Sebelumnya, kami menerbitkan sebuah buku nota polis berkawal yang menunjukkan dua pegawai tentera yang tidak disebutkan namanya pergi ke rumah Najib sekitar tengah malam pada malam Altantuya dibunuh dan mereka tidak keluar sampai fajar keesokan harinya.

Ok, mereka hanya duduk di sofa Rosmah dari tengah malam hingga fajar berbual-bual atau adakah mereka benar-benar meninggalkan rumah tersebut dengan kereta Rosmah pergi ke suatu tempat, di mana tidak ada buku catatan entri tersebut dibuat? Dan jika mereka meninggalkan rumah dengan kereta Rosmah , lalu ke mana mereka pergi dan apa yang mereka lakukan selama lima sampai enam jam?

Ya, plot tersebut semakin mengental. Pertama adalah ADC Najib, Musa Safri. Kemudian itu ADC Rosmah, Norhayati Hassan, dan suaminya, Abdul Aziz Buyong. Dan sekarang kita ada Nasir Safar, yang memandu sangat perlahan di rumah Razak Baginda, mungkin untuk memastikan bahawa Altantuya, yang membuat gangguan itu dibawa pergi.

Adakah Najib suka mencabar kami dalam hal ini? Dia boleh jika ia ingin begitu. Kemudian peguam Bala boleh menetapkan saksi untuk memberi kesaksian kepada SPRM di London, seperti apa yang mereka tawarkan untuk lakukan. Tapi masalahnya ialah SPRM tidak mahu bertemu dengannya di London. Mereka ingin dia bertemu mereka di Suruhanjaya Tinggi Malaysia di Singapura.

Adakah SPRM pikir kami bodoh? Pertemuan di Suruhanjaya Tinggi Malaysia di Singapura akan menjadi seperti pertemuan di Bukit Aman. Atau haruskah kita hanya menetapkan untuk bertemu di Kamunting dan menyelamatkan semua orang dan bukan banyak masalah?

Oh, dan jangan lupa saudara (adik) Najib yang bertemu Bala untuk mengugut dia dan memaksa dia untuk menarik kembali Perisytiharan yang paling merosakkan mengikut Undang-Undang.

PERAKUAN BERSUMPAH

Saya, Balasubramaniam a / l Perumal seorang Warga Negara Malaysia yang sudah dewasa dan tinggal di [dipadam] melakukan solemly dan tulus menyatakan sebagai berikut: --

1. 1. Saya telah menjadi pegawai polis dengan Polis Diraja Malaysia sebagai polis konstable pada tahun 1981 bertugas dalam Polis Field Force. Saya kemudian naik pangkat Lance Koperal dan akhirnya mengundurkan diri dari Polis pada tahun 1998 ketika bersama Cawangan Khas.

2. 2. Saya telah bekerja sebagai Penyiasat Persendirian sejak meninggalkan Polis.

3. 3. Sekitar bulan Jun atau Julai 2006, saya diupah oleh Abdul Razak Baginda untuk jangka masa 10 hari bertugas di pejabatnya di Bangunan Getah Asli, Jalan Ampang antara jam 8:00-5:00 setiap hari kerja kerana dia mengalami gangguan dari pihak ketiga.

4. 4. Saya mengundurkan diri dari pekerjaan ini selepas 2 ½ hari kerana saya tidak menerima arahan yang tepat.

5. 5. Namun saya kembali bekerja oleh Abdul Razak Baginda pada 05-10-2006 kerana ia telah menerima telefon daripada seorang lelaki China yang menyebut dirinya sebagai ASP Tan yang telah mengugut dia supay membayar hutang-hutangnya. Saya kemudiannya mendapat tahu ternyata orang Cina itu adalah seorang penyiasat persendirian bernama Ang yang diupah oleh seorang perempuan Mongolia bernama Altantuya Shaariibuu.

6. 6. Abdul Razak Baginda sangat bimbang bahawa seseorang seorang wanita Mongolia bernama Altantuya Shaariibuu, akan tiba di Malaysia dan akan cuba untuk menghubunginya.

7. 7. Abdul Razak Baginda memberitahu saya bahawa beliau prihatin dengan hal ini bahawa Altantuya Shaariibuu telah diberikan beberapa kuasa oleh 'bomoh' mongolia dan dia Abdul Razak Baginda) tidak bisa melihat wajahnya kerana hal ini.

8. 8. Ketika saya bertanya mengenai siapa wanita Mongolia ini, Abdul Razak Baginda memberitahu saya bahawa dia adalah seorang temannya yang telah diperkenalkan kepadanya oleh VIP dan yang memintanya untuk menjaga keperluan kewangannya.

9. 9. Saya menyarankannya supaya membuat laporan polis mengenai ancaman melalui telefon yang dia terima daripada orang cina yang dikenali sebagai Tan ASP tapi ia menolak untuk melakukan hal yang sama beliau memberitahu saya ada beberapa orang yang berprofil tinggi terlibat.

10. 10. Selanjutnya, Abdul Razak Baginda mengatakan kepada saya bahawa Altantuya Shaariibuu adalah pembohong besar dan pandai dalam meyakinkan orang. Dia sangat menuntut dalam soal kewangan dan ia telah memberikan harta untuknya di Mongolia.

11. 11. Abdul Razak Baginda kemudian membenarkan saya mendengar beberapa mesej suara di handphone yang memintanya untuk membayar , kalau tidak, ia akan dianiaya dan putrinya akan diganggu.

12. 12. Oleh kerana itu saya seharusnya melindungi anak perempuannya Rowena juga.

13. 13. Pada 09.10.2006 saya menerima telefon daripada Abdul Razak Baginda sekitar 9:30 memberitahu saya bahawa Altantuya berada di pejabatnya dan dia mahu saya ke sana. Oleh kerana saya sedang berada bertugas, saya menghantar pembantu saya Suras untuk ke pejabat Abdul Razak Baginda dan saya ikuti kemudian. Suras berjaya mengawal situasi dan telah memujuk Altantuya dan kedua temannya untuk meninggalkan tempat itu. Namun Altantuya meninggalkan nota bertulis atas kertas pad Hotel Malaya, dalam Bahasa Inggeris, meminta Abdul Razak Baginda memanggilnya di handphone (nombor yang diberikan) dan menuliskan nombor biliknya juga.

14. 14. Altantuya telah memperkenalkan dirinya sebagai 'Aminah' dan telah memberitahu Suras ia ke sana untuk menemui kekasihnya Abdul Razak Baginda.

15. 15. Bagaimana pun 3 wanita mongol tersebut kembali untuk mernemui Abdul Razak Baginda pejabatnya di Bangunan Getah Asli, Jalan Ampang lagi, hari berikutnya sekitar pukul 12.00 siang. Mereka tidak masuk bangunan itu tetapi sekali lagi memberitahu Suras bahawa mereka ingin bertemu kekasih Aminah, Abdul Razak Baginda.

16. 16. Pada 11.10.2006, Aminah kembali ke pejabat Abdul Razak Baginda dan memberikan saya catatan untuk disampaikan kepadanya, yang saya lakukan. Abdul Razak Baginda menunjukkan kepadaku surat yang memintanya supaya menelefon-nya.

17. 17. Saya menyarankan kepada Abdul Razak Baginda supaya Aminah ditangkap jika dia mengganggunya lagi, tetapi dia menolak karena ia akan kembali ke Mongolia selepas wang nya habis.

18. 18. Sementara itu saya telah menetapkan agar Suras melakukan pengawasan di Hotel Malaya untuk memantau gerakan laku 3 wanita Mongolia itu, tetapi mereka mengecamnya. Rupanya mereka menjadi kawan dengan Suras selepas itu dan ia akhirnya menghabiskan beberapa malam di bilik hotel mereka.

19. 19. Apabila Abdul Razak Baginda mendapat tahu Suras menjadi rapat dengan Aminah ia meminta saya supaya menariknya keluar dari Hotel Malaya.

20. 20. Pada 14.10.2006, Aminah muncul di rumah Abdul Razak Baginda di Damansara Heights ketika saya tidak ada. Abdul Razak Baginda memanggil saya di handphone saya untuk memberitahu saya tentang ini jadi saya bergegas kembali ke rumahnya. Ketika saya tiba, saya melihat Aminah di luar gerbang depan berteriak "Razak, keparat, keluar dari rumah". Saya cuba menenangkannya tapi tak boleh jadi; aku menelefon polis yang datang dalam 2 kereta peronda. Saya menjelaskan situasi kepada polis, yang membawanya pergi ke balai polis Brickfields.

21. 21. Saya mengikuti kereta peronda tersebut ke Brickfields dengan sebuah teksi. Saya menelefon Abdul Razak Baginda dan peguamnya, Dirren untuk mengemukakan laporan polis tapi mereka menolak.

22. 22. Ketika saya berada di pejabat polis Brickfields, Penyiasat persendirian Aminah, Mr Ang tiba dan kami berbincang. Saya diberitahu untuk menyampaikan tuntutan kepada Abdul Razak Baginda,USD $ 500,000.00 dan 3 tiket ke Mongolia, tampaknya sebagai upah komisyen untuk Aminah daripada perjanjian di Paris.

23. 23. Setelah Aminah sudah tenang pada tahap ini, seorang polis di balai polis Brickfields menyarankan saya untuk pergi dan menyelesaikan masalah secara baik.

24. 24. Saya beritahu Abdul Razak Baginda berkenaan tuntutan Aminah dan memberitahunya bahawa saya sangat kecewa kerana tiada siapa yang menyokong saya untuk buat laporan polis. Kami berbincang panjang tentang situasi ketika saya menyatakan keinginan untuk menarik diri dari tugas ini.

25. 25. Dalam perbincangan ini dan dalam usaha untuk memujuk saya untuk meneruskan pekerjaan saya dengan dia, Abdul Razak Baginda memberitahu saya bahawa: --

25.1 Da telah diperkenalkan kepada Aminah oleh Datuk Seri Najib Tun Razak pada pameran berlian di Singapura.

25.2 Datuk Seri Najib Tun Razak Abdul Razak Baginda memberi bahawa beliau mempunyai hubungan seksual dengan Aminah dan bahawa [dipadam oleh nat kerana rasa hormat kepada keluarga Allahyarham].

25.3 Datuk Seri Najib Tun Razak mahu Abdul Razak Baginda untuk menjaga Aminah kerana ia tidak mahu dia mengganggunya kerana dia sekarang Timbalan Perdana Menteri.

25.4 Datuk Seri Najib Tun Razak, Abdul Razak Baginda dan Aminah telah bersama di satu makan malam di Paris.

25.5 Aminah mahukan wang daripadanya kerana dia merasa dia berhak mendapatkan komisyen kapal selam USD 500,000.00 seperti persetujuan di Paris.

26. 26. Pada 19.10.2006, saya tiba di rumah Abdul Razak Baginda di Damansara Heights untuk memulakan tugas malam. Saya melihat sebuah teksi perdana proton kuning lalu dengan 3 wanita di dalamnya, salah seorangnya adalah Aminah. Teksi itu berputar dan berhenti di depan rumah di mana wanita-wanita ini menurunkan kaca jendela dan mengucapkan "Selamat Deepavali '.Kemudianya teksiitu berlalu pergi.

27. 27. Sekitar 20 minit kemudian teksi itu kembali hanya dengan Aminah di dalamnya. Dia turun dari teksi dan berjalan ke arah saya dan mula berbicara dengan saya.Saya menghantar SMS kepada Abdul Razak Baginda memberitahu "Aminah ada di sini”. Saya menerima SMS daripada Razak memerintahkan saya "Untuk menunda sampai orang-orang saya datang".

28. 28. Sedang saya berbual dengan Aminah, dia memberitahu saya tentang hal berikut: -

28.1 Bahawa dia bertemu dengan Abdul Razak Baginda di Singapura dengan Datuk Seri Najib Tun Razak.

28.2 Bahawa dia juga bertemu dengan Abdul Razak Baginda dan Datuk Seri Najib Tun Razak pada majlis makan malam di Paris.

28,3 Bahawa ia berjanji suatu jumlah sebesar USD $ 500,000.00 sebagai yuran kerana membantu dalam satu persetujuan urusniaga pembelian Submarine di Paris.

28.4 Abdul Razak Baginda itu telah membelikan sebuah rumah di Mongolia tetapi adiknya telah mencagarnya dan dia memerlukan wang untuk menebusnya.

28.5 Bahawa ibunya sakit dan dia perlukan untuk membayar perawatannya.

28. 6. Bahawa Abdul Razak Baginda telah mengahwininya di Korea. Ibunya seorang korea sementara ayahnya seorang mongol / cina campuran.

28.7 Bahawa jika saya tidak membenarkannya menemui Abdul Razak Baginda, apakah saya mampu menetapkan baginya untuk menemui Datuk Seri Najib Tun Razak.

29. 29. Setelah berbicara dengan Aminah selama sekitar 15 minit, proton aeroback merah datang dengan seorang wanita dan dua laki-laki. Sekarang saya tahu bahawa wanita tersebut adalah Lance Koperal Rohaniza dan 2 le4laki tersebut , Azilah Hadri dan Sirul Azahar. Mereka semua berpakaian biasa. Azilah berjalan ke arahku sementara dua lainnya tetap tinggal dalamm kereta.

30. 30. Azilah bertanya kepada saya adakah wanita itu Aminah dan saya berkata 'Ya'. Dia kemudian berjalan pergi dan membuat beberapa panggilan pada handphone. Selepas 10 minit kenderaan lain, proton saga biru, dipandu oleh seorang laki-laki Melayu, berlalu dengan perlahan-lahan. Tetingkap pemandu diturunkan dan pemandu itu memandang kami.

31. 31. Azilah kemudiannya memberitahu saya bahawa mereka akan mengambil Aminah pergi. Aku beritahu Aminah mereka mahu menangkapnya.Dua orang yang lain kemudian keluar daripada proton dan bertukar tempat duduk. Lance Koperal Rohaniza dan Aminah berada di belakang, sementara dua laki-laki di depan. Mereka pergi dan itulah yang terakhir saya pernah melihat Aminah.

32. 32. Abdul Razak Baginda tidak ada di rumah ketika semua ini berlaku.

33. 33. Selepas 19.10.2006, saya terus bekerja untuk Abdul Razak Baginda di rumahnya di Damansara Heights 7:00-8:00 pagi berikutnya, kerana dia telah menerima mesej teks mengancam daripada seorang wanita bernama 'Amy' yang merupakan sepupu Aminah di Mongolia.

34. 34. Pada malam 20.10.2006, teman-teman anak perempuan Aminah muncul di rumah Abdul Razak Baginda menanyakan tempat Aminah itu. Aku memberitahu mereka bahawa dia telah ditangkap malam sebelumnya.

35. 35. Beberapa malam kemudian, dua wanita Mongolia, Mr Ang dan seorang wanita mongol lain bernama 'Amy' muncul di rumah Abdul Razak Baginda mencari Aminah kerana mereka yakin bahawa dia ditahan di rumah tersebut.

36. 36. Satu kekecuhan mula timbul, jadi saya menelefon polis yang datang kemudian dengan sebuah kereta peronda. Kereta peronda lain sampai beberapa waktu kemudian untuk menyiasat yang merupakan petugas dari Pejabat Polis Dang Wangi yang bertanggungjawab atas laporan orang hilang yang diajukan oleh salah seorang wanita Mongolia, saya percaya Amy.

37. 37. Saya menelefon Abdul Razak Baginda yang ada di rumah untuk memberitahu kepadanya tentang peristiwa yang berlaku di gerbang depan. Dia kemudian memanggil DSP Musa Safri dan menelefon saya semula memberitahu saya bahawa Musa Safri akan menelefon handphone dan saya harus sampaikan panggilan telefon itu kepada Inspektor daripada pejabat polis Dang Wangi.

38. 38. Saya kemudiannya menerima panggilan handphone daripada Musa Safri dan menyerahkan telefon kepada Inspektor Dang Wangi. Perbualan berlangsung 3-4 minit selepas itu ia berkata kepada wanita-wanitab tersebut supaya bersurai dan pergi menemuinya keesokan harinya.

39. 39. Pada atau tentang 24.10.2006, Abdul Razak Baginda menyuruhku untuk menemaninya ke pejabat polis Brickfields, seperti yang pernah disarankan untuk mengemukakan laporan polis mengenai gangguan dia terima daripada wanita-wanita Mongolia ini.

40. 40. Sebelum ini, Amy telah menghantar SMS memberitahu saya bahawa dia akan ke Thailand untuk mengajukan laporan dengan Konsulat Mongolia mengenai kehilangan Aminah. Rupanya beliau telah menghantar SMS yang sama kepada Abdul Razak Baginda. Inilah sebabnya mengapa dia telah disarankan untuk mengemukakan laporan polis.

41. 41. Abdul Razak Baginda memberitahu saya bahawa DPS Musa Safri telah memperkenalkan dirinya kepada seorang bernama DSP Idris, ketua bahagian jenayah, balai polis Brickfields, dan bahawa Idris telah dirujuk kepada ASP Tonny.

42. 42. Ketika Abdul Razak Baginda telah buat laporan polis di balai polis Brickfields, di depan ASP Tonny, beliau diminta untuk membuat kenyataan tapi ia menolak dan dia mengatakan dia akan berangkat ke luar negeri. Namun dia tidak berjanji untuk menyiapkan sebuah pernyataan dan menyerahkan ASP Tonny sebuah thumb drive.Saya mengetahuinya bahawa ini tidak dilakukan sebagaimana ASP Tonny memberitahu saya.

43. 43. Namun ASP Tonny memintaku keesokan harinya untuk memberikan pernyataan saya malah jadi saya lakukan.

44. 44. saya berhenti bekerja untuk Abdul Razak Baginda pada 26.10.2006 iaitu hari dia berangkat ke Hong Kong.

45. 45. Pada pertengahan November 2006, saya menerima telefon daripada ASP Tonny dari Jalan Hang Tuah IPK meminta saya untuk bertemu dengannya tentang kes Aminah. Ketika saya tiba di sana saya langsung ditangkap di bawah S.506 KUHP untuk Jenayah intimidasi.

46. 46. Saya kemudian di lokap dan ditahan reman selama 5 hari. Pada hari ketiga saya dibebaskan dengan jaminan polis.

47. 47. Pada akhir November 2006, jabatan D9 IPK menghantar seorang detektif ke rumah saya untuk membawa saya ke Jalan Hang Tuah IPK. Ketika saya tiba, saya diberitahu saya ditangkap di bawah S.302 KUHP kerana kes pembunuhan. Saya dilokap dan ditahan reman selama 7 hari.

48. 48. Saya dibawa ke Bukit Aman di mana saya disoalsiasat tentang sebuah SMS yang saya terima daripada Abdul Razak Baginda pada 19.10.2006 yang berbunyi "menunda sampai laki-laki saya tiba". Rupanya, mereka rupanya dapati mesej ini daripada handfon Abdul Razak Baginda.

49. 49. Mereka kemudian mula merakam kenyataan saya 8:30-6:00 sehari-hari selama 7 hari berturut-turut. Saya memberitahu mereka semua yang saya tahu dari segalanya tentang Abdul Razak Baginda dan Aminah yang telah bercerita tentang hubungan mereka dengan Datuk Seri Najib Tun Razak tetapi ketika saya mahu menandatangani pernyataan saya itu, butiran ini telah ditinggalkan.

50. 50. Saya telah memberikan keterangan di mahkamah Azilah, Sirul dan Abdul Razak Baginda di Mahkamah Tinggi Shah Alam. Pendakwa tidak mengajukan soalan apa pun sehubungan dengan hubungan Aminah dengan Datuk Seri Najib Tun Razak atau panggilan telefon yang saya terima dari DSP Musa Safri, yang saya percaya adalah ADC untuk Datuk Seri Najib Razak dan / atau isterinya.

51. 51. Pada hari Abdul Razak Baginda ditahan, saya ada bersamanya di pejabat peguam pada i 6:30 Abdul Razak Baginda memberitahu kami bahawa dia telah menghantar Datuk Seri Najib Tun Razak SMS malam sebelumnya kerana ia tidak percaya bahawa beliau akan ditangkap, tetapi masih belum menerima jawapan.

52. 52. Tidak lama kemudian, sekitar pukul 7:30, Abdul Razak Baginda menerima SMS daripada Datuk Seri Najib Tun Razak dan menunjukkan, mesej ini kepada kedua kami.. Mesej ini berbunyi sebagai berikut: - "Saya menemui IGP pukul 11.00 sekarang ini ... ... masalah ini akan dipecahkan ... tenang".

53. 53. Saya difahamkan bahawa Abdul Razak Baginda ditahan pagi yang sama di pejabatnya di Bangunan Getah Asli, Jalan Ampang.

54. 54. Objektif daripada pengisytiharan mengikut Undang-undang ini adalah untuk: --

54.1 Menyatakan kekecewaan saya pada standard penyiasatan yang dilakukan oleh pihak berkuasa dalam keadaan di sekitar pembunuhan Altantuya Shaariibuu.

54.2 Bawa kepada perhatian daripada pihak berkuasa berkaitan kemungkinan yang kuat bahawa ada orang lain selain ke 3 terdakwa yang telah memainkan peranan dalam pembunuhan Altantuya Shaariibuu.

54.3 Pujuk pihak berkuasa yang relevan untuk membuka kembali penyiasatan mereka dalam kes ini sehingga ada bukti baru boleh diajukan kepada Mahkamah sebelum penghantaran pada akhir kes penuntutan.

54.4 Tumpukan kepada fakta bahawa sejak menjadi anggota Polis Diraja Malaysia selama 17 tahun saya benar-benar yakin tidak ada pegawai polis akan menembak seseorang di kepala dan meletupkan tubuh mereka tanpa menerima Arahan khusus daripada penyelia mereka dahulu.

54.5. Mengungkapkan keprihatinan saya bahawa pembelaan seharusnya tidak dipanggil dalam sidang pembunuhan ; terdakwa, Sirul dan Azilah tidak perlu bersumpah atas sumpah dan bersaksi yang mereka terima dan daripada siapa mereka diberikan.

55. 55. Dan saya membuat kenyataan khidmat ini dengan sungguh-sungguh percaya sama benar dan berdasarkan peruntukan-peruntukan undang-undang Perisytiharan Statuta 1960.

SUBCRIBED dan sungguh-sungguh)
dinyatakan oleh penama diatas)
Balasubramaniam a / l Perumal )
hari ini 2008)
Dihadapan saya,
…………………………………. ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ....
Komisioner Sumpah
Kuala Lumpur Kuala Lumpur

No comments:

Post a Comment